Свободно време

Празнуваме заедно 9 години приятелство

28.02.2011г. / 09 53ч.
Аз жената
Празнуваме заедно 9 години приятелство


В началото на месец март вече за 9-та година празнуваме нашият рожден ден – създаването на сайта на модерната българка Az-jenata.bg!

С радост посрещаме своя 9-ти рожден ден на 8 март 2011-та, с благодарност на хилядите ни читателки, многото приятелства, с голямо Благодарим и на нашите партньори, спонсори, на целия ни екип, който ежедневно неуморно издирва актуалните теми от живота на българката.

Да правиш нещо девет години не е лесна работа. Да намираш вдъхновение, да не губиш кураж, да продължаваш. И то да продължаваш в добър и позитивен дух, да опитваш отново и отново да надскачаш себе си, да вдигаш нивото, да си взискателен и всеотдаен. Как успяваме ние в Az-jenata.bg вече девет години?

Имаме силен екип. За наша радост екипът ни включва хора с многостранни интереси, на различни възрасти и с различни таланти, което ни зарежда и помага да сме винаги актуални.

Имаме прекрасни читателки. Да, между 300 и 700 000 души месечно отварят и четат страниците на нашето електронно списание. Това ни радва, но и ни задължава. Хубаво е, че през годините изградихме лоялна и добронамерена аудитория, готова да подсказва теми, да ни насочва и да не ни спестява критиките, когато има нужда от такива. Така заедно успяваме да продължаваме оптимистично напред.

Имаме верни приятели. Без приятели не може да се живее, а едно виртуално списание за жени в България, като Az-jenata.bg, не би се справило въобще. Благодарим от все сърце на всички наши партньори, спонсори, рекламодатели и приятели за пътя до тук! Вярваме – ще продължаваме да работим добре заедно и занапред.

И накрая ми се иска да припомня част от нашите инициативи, с които се опитваме да сме все по-близо до своята аудитория:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Янка ( преди 11 години )
Преди всичко Честит девети рожден ден! Всеки ден отварям по няколко пъти вашата онлайн страница.Намирам всичко необходимо и полезно.Нека за бъдни години да ви има.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Илияна ( преди 11 години )
Всеки ден чета " Аз - жената".Благодаря !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Атанаска ( преди 11 години )
Честит Рожден Ден На целия колектив на изданието пожелавам още много творчески години Редовна читателка съм Ви Винаги има какво да се научи от всяко отделно написано в него
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Галя ( преди 11 години )
Честит рожден ден!С "Аз-жената"съм приятелка през всичките тези години,присъствала съм на всичките й роженни дни и пожелавам на целия екип да е все така широко усмихнат,оптимистично настроен и позитивен към нещата от живота!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар