Интимно

За какво да не се притесняваме на първа среща?

14.06.2011г. / 08 39ч.
Аз жената
За какво да не се притесняваме на първа среща?

Наслаждавате се на вкусна храна, смеете се и изглеждате перфектно. Така изглеждат първите срещи по телевизията, но как е в живота – около 2 часа игра на нерви. Хайде сега се отпуснете и спрете да се притеснявате за:

1. Дрехите. Мъжете предпочитат да „изплакнат“ око като погледат дупето ви, а не етикета на дънките, с които сте в момента. Важно е да сте с нещо удобно.

2. Дали тази среща ще доведе до нещо повече. Понякога нещата са такива, каквито изглеждат. Срещата си е среща – насладете се на храната, шегувайте се, флиртувайте, защото всяка минута, в която се чудите, дали ще ви се обади после, е време, в което пропускате удоволствието от сладкото вино, свещите и факта, че той се опитва да ви разсмее.

3. Стягащото бельо и повдигащия сутиен. Чувстват ли се мъжете измамени, ако се окаже, че гърдите ви не са толкова големи и стегнати, колкото изглеждат със сутиена? Не, защото не обръщат внимание на подробностите. Ако вече са стигнали до сутиена ви, те ще искат по-бързо да го махнат и да продължат надолу, а не да разгледат колко големи са ви подплънките.

3. Дали той иска семейство. Важно е целите ви в живота да са еднакви, но говорете за тях след като се опознаете и научите поне кои са любимите ви филми. Иначе още на първата среща ще е странно да го питате колко деца иска да има и как ще ги кръсти.

4. Да платите ли сметката в заведението, което той е избрал. Повечето момичета си казват – това е първата ни среща, той ме покани, значи той ще плати сметката. Защо? Защото иска шанс да ви впечатли. Има и изключения, но можете поне да се пресегнете към портмонето си, за да ви откаже любезно.

Прочетете още:

Коментирай