За дома

Морски облик на балкона

25.07.2011г. / 11 22ч.
Вергиния Генова
Морски облик на балкона

Обичате морето, лятото и свежите плодови коктейли. Ако нямате лятна градина и балконът може да се превърне в такава. С минимални инвестиции може да се почувствате като на хотел край морето.
Като начало можем да го почистим добре и ако сме натрупали през зимата всевъзможни празни буркани, останки от строителни материали, непотребни шкафове и други вещи да ги махнем или да ги преобразим в морски дух.
Всичко това разбира се може да стане много лесно. Старите шкафове можем да боядисаме в морскосиньо, да ги украсим с мрежи, миди и мъниста или пък да заложим на декупажната техника.
Остава само да добавите шезлонг, чадър и много зеленина. Ако ви се занимава може да украсите саксиите, да добавите някой и друг морски аксесоар за акцент и сте готови за първия морски коктейл.
Ако си пригодите малка масичка за кафето, книжката и коктейла – може да си помързелувате добре. Да закусвате или да вечеряте на балкона. В зависимост какво е изложението на балкона можете да изберете да се печете или да пиете следобедното кафе.

Ето ви една романтична морска почивка в сърцето на бетонния град.
Така по-лесно ще дочакате времето, когато ще отидете на море и ще се насладите на истинския морски бриз.

Прочетете още:

Коментирай