Интимно

Семеен секс – мисията възможна

02.09.2011г. / 10 50ч.
Аз жената
Семеен секс – мисията възможна

Има ли секс след брака? А има ли секс след бебето? А след второто?

„Ха-ха“ биха се засмели едни. „Труден въпрос“ биха се замислили други.

Истината е, че наистина не е лесно, а факторите, възможностите при всеки са различни. Едни живеят с тъщата, която без свян сутрин сумти „Снощи пак скърцахте до късно!“, други – в малко жилище с две деца. Дори хората, които живеят без тъщи и свекърви на главата и децата имат своя стая изпадат в сложни ситуации, свързани със секса. Това се случва на почивката – идеалното време за секс, но с децата наоколо през цялото време ...

Ето няколко варианта, защото интимният живот следва да е добър, за да сме в добро физическо и психично здраве:

В банята
Секс в банята е не лоша идея. Да, не трябва да има много звуци, защото лесно ще се чуят навън и издадат какво правите. Пуснете душа с топла вода, това освен че ще създаде звуков фон, ще направи телата ви по-привлекателни от топлото. Имате възможност да опитате и нови пози.

Сутрин рано
Вечер всички са наострили уши, кой не може да заспи, кой пък чака да чуе какво се случва. Затова е по-добре да заложите на сигурното – сутрин много рано. Ясно е – мъжете са фенове на утринния секс, свързан с нощната ерекция. Дори да се прокрадне някой стон, вероятността някой да го чуе е много малка.

В работно време
Издебнете когато всички са заети извън дома – бабите на гости, децата – на училище, освободете се за час-два от работа и си уговорете среща за секс със собствената половинка у дома. Това ще върне романтиката и тръпката от времето преди брака, ще има тайнственост и ще ви хареса.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
haha ( преди 11 години )
Сутрин устите вонят и идеално се виждат всички несъвършенства по телата... А ако работим някъде където наистина се работи...кви са тея час-два... Кой ги мисли тея тъпотии ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
dobroto staro vreme ( преди 11 години )
в каквито и условия да живее чоеек,ако има желание,то се случва.нищо не може да те оправдае.ние сме в една стая 3 човека ,но след раждането вече 3 години ,дори е по редовно от преди раждането :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Чувате ли се?! Знаете ли в какви условия живеят някои хора! Забравя се за секса след раждането!!!От редакцията: Не съвсем:Сексуалният живот след раждането
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
сиси ( преди 11 години )