Интимно

Грешки в секса, които убиват любовта

22.01.2012г. / 11 32ч.
Аз жената
Грешки в секса, които убиват любовта

Няколко последователни и чести грешки в леглото могат бързо да разрушат хармонията в една връзка и да я доведат до тежката раздяла. Ето някои от най-често срещаните женски грешки в секса:

1. Убедена сте, че той е винаги готов за секс

Колкото и да не ни се вярва, мъжете също се уморяват и често нямат никакво желание за секс. Стресът, проблемите от ежедневието, финансовите затруднения могат лесно да дадат път на лошото настроение у мъжа. Затова не бъдете предубедени, че той е винаги готов за секс и го разберете, когато се случи да ви откаже. Стига това да не се случва прекалено често..

2. Не пробвате нови неща в секса

Сексът в една дълга връзка е трудна мисия за осъществяване, тъй като тръпката и страстта отдавна не са като в началото. Затова трябва да се търсят нови усещания, пози, игри, за да се възпламенят старите чувства отново. За съжаление дамите често отхвърлят мъжките фантазии и спират желанието им за нещо ново в леглото. Грешка, която може да ви коства хармонията в семейството.

3. Не насочвате партньора

Често се сърдим на мъжете, когато не се справят добре в леглото, без да погледнем, че причината е и в нас. Ако помагате на мъжа, насочвате го към правилните действия, с които ще успее да ви задоволи, резултатът ще е прекрасен и за двама ви. Не забравяйте, че мъжете не умеят да четат мисли, още по-малко женските фантазии :)

Прочетете още:

Коментирай