Мода

Сватбено изложение представя актуалните булчински рокли

01.02.2012г. / 19 55ч.
Аз жената
Сватбено изложение представя актуалните булчински рокли

На 5-ти февруари 2012 г. ще се проведе за трети пореден път „Grand Wedding Show 2012“, което ще представи най-новите и актуални сватбени стоки и услуги.

Изложението започва в 11:00 часа и ще продължи до 19:00 часа, като за пореден път домакин ще е Гранд Хотел София, който ще се превърне в замък от приказките. Сватбеното изложение ще осъществи среща между бъдещи младоженци и представители на едни от най-добрите сватбени фирми за сватбени стоки и услуги.

Организирано изцяло по европейски стандарт, сватбеното изложение е разработено в един от най-практичните и удобни, както за посетителите, така и за изложителите формат. За един ден, под един покрив се събират подбрани фирми – производители на стоки и услуги и в много уютна и приятна атмосфера бъдещи младоженци имат изключителната възможност да запазят и да купят всичко необходимо за сватбения си ден.

Основната концепция на „Grand Wedding Show 2012“ е да предложи най-новите и атрактивни стоки и услуги от сватбения бранш. Освен това бъдещите младоженци могат да се радват на специални оферти или промоции, които изложителите предлагат само в този ден.

Посетителите ще бъдат приятно изненадани от музикална и фолклорна програма, фризьорско шоу, демонстрации с цветя.

Тази година изложението подготвя една нова вълнуваща изненада за бъдещите булки – ревю шоу „Приказна феерия“. С красота, романтика и с лек приказно-вълшебен привкус по сюжет на приказката „Пепеляшка“, организаторите ще заредят посетителите с много настроение в навечерието на новия сватбен сезон. Специално за „Grand Wedding Show 2012“ водеща на ревюто ще бъде г-ца Анни Яръмбойкова, студентка от London Аcademy of Мedia film and TV.

Прочетете още:

Коментирай