Интимно

5 причини мъжът да не иска да става баща

07.04.2012г. / 14 25ч.
Надежда Маринова
5 причини мъжът да не иска да става баща

Понякога, дори в дълга любовна връзка, жената иска дете, а мъжът не иска да става баща. Важно е този генерален и принципен въпрос на ценностите да го решите още докато сте гаджета, защото след сватбата е късно за изясняване на приоритетите. Ето какви може да са причините:

1. По принцип не иска да има деца
Приятелят ви не иска да има деца. Смята, че те усложняват живота, искат много грижи, а той предпочита да се отдаде на кариерата и да се радва на повече удоволствия. Този тип мъже остават равнодушни, дори пренебрежителни, когато сте в компания на семейства с деца.

2. Не е готов да стане баща
Още е млад да става татко, иска да си „поживеете и порадвате“ само двамата. Второто му оправдание е, че заплатата му е ниска и не може да си позволите разходите по увеличаване на семейството. Въпреки това с радост играе с децата на роднините и приятелите ви. Въпреки това, ако бременността е факт, той ще се зарадва на новината, че ще става баща.

3. Не сте подходяща за майка на децата му
В този случай вероятно двамата сте от различни социални слоеве в обществото. Ако той е от „голямото добро утро“ или от именит род и семейството му иска снахата да „им отива“, разберете го още в началото и бягайте надалече. Макар, че голямата любов побеждава всякакви различия и дори днешни принцове и принцеси се женят за хора от народа.

4. Има си любовница
Ако приятелят ви не иска дете, но е изпечен артист, възможно е:
а) да си има любовница, с която възнамерява да продължи връзката си;
б) вие сте любовницата и крие, че има съпруга.

5. Обективни медицински причини
Съществуват обективни медицински причини той да не може да стане баща, но още да не ви е казал.

Когато имате продължителна връзка с мъж и се замисляте да свържете живота си заедно, имайте в предвид, че добър баща става от мъж, който е отговорен, грижовен, уважава семейните традиции.

Снимка: Надежда Маринова

Прочетете още:

Коментирай