Мода

Модни тенденции при банските костюми за лято 2012

10.05.2012г. / 14 22ч.
Аз жената
Модни тенденции при банските костюми за лято 2012

Актуалните модни десени при банските костюми през това лято ще са леопардовият принт в нестандартни комбинации, както и геометричните фигури.

Плажната колекция на Триумф за лято 2012 представя мултифункционалните модели, които крият по няколко плажни визии, а цветовете са ярки – в тон с последните модни тенденции. Десените съчетават етноелементи, стилизирани геометрични фигури и леопардови шарки.

Новост в колекцията тази година са сериите бански костюми с оформящ ефект, които моделират фигурата. В зависимост от това кои от женствените извивки на тялото си искате да подчертаете и кои да оптимизирате, вие можете да избирате от моделите на Shape Aqua collection.

Друго предимство на банските костюми на модния гигант са различни възможности за носене – мултифункционални презрамки при горните части, шнурчета за регулиране на дълбочината на долните части и модели с две лица – така че купувайки един модел, вие всъщност ще можете да демонстрирате няколко плажни визии. И да се чувствате като истинска звезда на плажа с микс от възможности да изглеждате страхотно!

Снимки: Триумф

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време