Интимно

Мъжките издънки, които вбесяват жените

21.05.2012г. / 16 10ч.
Аз жената
Мъжките издънки, които вбесяват жените

Колкото и да обичаме мъжете, безспорен факт е, че също така могат да ни влудят с безкрайните си издънки.

Вижте някои от най-неприятните мъжки постъпки, които вбесяват жените и правят прошката почти невъзможна:

1. Заглежда се след всяка жена с дълги крака

Вървите един до друг по тротоара, вие разпалено му обяснявате как е минал денят ви в офиса и хоп, поглеждате го и какво да видите – не само, че не ви слуша, ами се е зазяпал след поредната дългокрака красавица! И то за пети път само в последния половин час. Наистина е дразнещо, че не успяват да скрият нагона си поне пред нас.

2. Не се обажда

Една от най-честите мъжки издънки е обещанието да се обади и да не го направи. Като че ли всички мъже са се наговорили това да е знакът на тайното братство на гаднярите! Чакате го да се обади да излезете, а той вече си пие трета биричка с „верните“ авери в квартала.

3. Не идва точно навреме. Не идва изобщо!

Може би това, което най-много дразни жените е неспазеното обещание. Често се случва мъжът да закъснее за среща, макар да обвиняват жените в това. Но още по-често се случва да не дойдат изобщо на уговорената среща. Оправданията са стотици: „Забравих, какво толкова!“, „Ама, днес ли беше“, „Изскочи спешна работа“ и т. н., до безкрай.

4. Запой с приятели до сутринта

Излезе ли с приятелите си „само на по бира“, да знаете, че нищо добро няма да излезе. Час, два, три, и така до сутринта, ако изобщо се прибере. А вие наивно сте го чакала да се прибере и да се гушкате пред телевизора. Да, ама не!

5. Излага ви пред приятелите

Най-неприятното нещо, което може да направи вашият партньор е да ви злепостави пред приятелите. Дали с обидна постъпка или неволна „мръсна“ фраза, срамът и унижението са толкова големи, че директно влизат в графа „издънка“, която трудно ще простите.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
Здраве и красота