Мода

Модни преображения – сменяш дрехите и започваш нов живот

09.08.2012г. / 09 39ч.
Надежда Маринова
Модни преображения – сменяш дрехите и започваш нов живот

Искате да промените живота си – започнете от гардероба. Може би не ви върви в любовта, нито в кариерата, спите лошо и тежки мисли ви затискат постоянно – определено ви е нужна промяна. Биоенергетици предлагат да започнете от дрехите.

1. Пълна ревизия на дрехите – изхвърлете без жал всичко старо, което не носите, но и отдавна износени дрехи, които са си изпели песента. (Сложете ги в пликове и ги качете на тавана, докато решите какво да ги правите.)

2. Веднага променете стила си. Ако досега сте се придържали към строгите костюми и скучните поли – внесете нотка артистизъм в дрехите си. Обратното – в случай, че тоалетите ви си са били много пъстри и шарени – прекомпозирайте ги в стилни и класически линии.

3. Постарайте се в гардероба ви да има от всеки цвят на дъгата, дори нюансите да присъстват само в аксесоарите – колан, чанта, портмоне, шал, брошка, колие.

Не е нужно да похарчите цяло състояние за това, планирайте покупките внимателно, възползвайте се от намаленията, пазарувайте умно - инвестирайте не в евтини, а в добре ушити дрехи.

Ще се учудите как с рязката промяна на стила и гардероба ще се промени самочувствието ви, професионалния и личния ви живот.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай