Здраве и красота

Красота, лишена от ум – от „Биг брадър“ до Скарлет Йохансон

27.09.2012г. / 15 43ч.
Надежда Маринова
Красота, лишена от ум – от „Биг брадър“ до Скарлет Йохансон

Те са божествено красиви, с хармонични черти, подредени букли, гладка порцеланова кожа, но не се отличават с много жив ум. Колкото – толкова, ако не трябваше да си отварят устата, а само да се усмихват и да въртят мили очи. Когато обаче решат да кажат нещо, лъсва голата истина – примерите са много. В това число влизат плеймейтки, манекенки и актриси по цял свят.

Елитът на родните ни хубавици, в лицето на Черната Златка, подвизаваща се към момента в къщата на „Биг брадър“, счита, че столицата на Великобритания е Англия.

Друга наша любимка, от Холивуд, Скарлет Йохансон, имала нещастието да снима филм в България. При гостуването си в шоуто на Джей Лено показа доста празнини по възпитанието и културата си, като каза, че съжалява, че не е попаднала в Рим и повтаряйки няколко пъти, че у нас се яде „кърваво месо“. Най-вероятно имаше предвид кървавица, но излиза така, сякаш българите сме някакви канибали. А къде изобщо се намира България, дали е в Европа?

Щеше да е смешно, ако не е тъжно. Лесно е да си уголемиш бюста с малко силикон, но все още не са измислили операция за поставяне на подплънки в мозъка.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Стефан ( преди 11 години )
Странна работа! Защо ви впечатлява г-жо Маринова нечие невежество? Хората са много различни - изглеждат различно, вълнуват ги различни неща, възпитанието им е различно, образованието им е различно, имат различен светоглед и т.н. Това е нашия свят и, ако искаме да го променим към "по-добро" (при цялата относителност на това понятие), то нека сложим акцента върху "по-доброто" и то да стане обект на обществено внимание.От тази статия и всички подобни коментари изглежда, че авторите се смятат за недооценени от околните и завиждат на други, които не блестят с едни дарби (образование, интелект и пр.), но пък имат други (сексапил, нахалство, дебелоочие и пр.), които са ги направили известни и богати. И тази завист се материализира в подобни писания, които подхранват интереса към втората група хора и с това само засилва тяхната популярност.Странна работа...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време