Тя, звездата

Соня Васи с нови сили

05.06.2006г. / 15 36ч.
Аз жената
Соня Васи с нови сили

Соня Васи пристигна в София, за да представи новата си есенно-зимна колекция от модни тоалети. Атрактивната българка, позирала за оригиналното издание на сп. "Плейбой" в САЩ, влезе в средите на модните дизайнери и наскоро записа песен в дует с рапъра Спенс.

Соня Васи от три години продава плетени шалове и понча в 100 магазина в САЩ и сега правейки стъпка напред, създаде цяла колекция дрехи носещи нейното име. Плетените аксесоари са били предпочетени от Деми Мур, Дженифър Анистън, Фейт Хил, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Британи Мърфи, Дженифър Лопес и др. Сега представя новите си трикотажни тоалети – рокли и костюми от две части от коприна и кашмир. В началото всичко е било изработвано на ръка, сега производството се е механизирало и е прехвърлено в Китай. Помага й по-малката сестра Ани, която всички наричат “малката Васи”.

Навремето Соня Василева танцуваше и пееше на родна сцена с популярния дует Братя Аргирови. Тогава се влюбва в един от близнаците – Благовест, с който е изкарала и най-дългата си връзка. След като стана кралица на красотата, реши да имигрира, като премина границите на редица страни докато се установи в Америка. Там направи няколко фотосесии за мъжкото списание "Плейбой" и стана вокалистка на групата “Нейкид". Прочу се и с любовните си афери с различни известни музиканти, като Пол Стенли от "Кис" и Слаш от "Гънс енд роузес". Сега живее в Ел Ей и води съдебна битка с бейзболиста Брейди Андерсън, от който има дъщеря Бриана. Местните магистрати са разпоредили малката да живее едно денонощие с баща си и толкова при майка си, а когато е била на 4 месеца са я взимали на 6 часа.

У нас ще представи преработеното парче „All the pigs“, което е с ново модерно звучене – смесица между рок и хип-хоп. Нашумелият рапър Спенс се включва с няколко речитатива на български. В момента песента се върти по българското рок радио – Тангра Мега Рок. Тв премиерата ще е в "Шоуто на Слави" на 9 юни, на което Васи ще гостува

Коментирай