Интимно

При среща

08.09.2006г. / 10 03ч.
Аз жената
При среща

Не ви върви с жените? Видите ли някоя красива жена, устата ви се връзва на възел и не знаете какво да кажете, а кажете ли го, излиза нещо друго? Толкова сте срамежливи, че не знаете как да й кажете, че я харесвате?

То тогава този материал не е за вас. Той е за хората, които знаят какво искат и не се срамуват да го направят, защото ако човек иска нещо наистина, няма нещо, което да го спре. Странно, но факт. Тази статия е за срещите с любимия човек, за това, какво горе-долу да правите, когато излезете на среща. Затова ви представям измисленото от Уил Смит, но все пак разпространявано от моята скромна персона – "Правило на Трите Срещи". Полезно е, но винаги помнете, че едно правило не е сто процента сигурно. Правилото е приет принцип, който работи в девет от десет случая. Така че ако на първите ви девет опита всичко е вървяло добре, то е крайно време да се замислите дали да не го промените.

Среща Номер 1

Правилото на първата среща е: Покажете най-добрите си страни. Това не значи да криете нещо. Не означава и да лъжете. Просто покажете на човека това, което вие и останалите хора най-много харесвате у себе си. Едва ли някой от вас ще отиде и ще каже "Ела, виж най-лошото в мен!"

Първата среща трябва да се концентрира върху общуването. Ефективното общуване трябва да стане естествено, така че не е нужно да сте наясно колко много говорите вие или човекът, с когото сте, но все пак се уверете, че и двамата говорите еднакво време. И запомнете, мълчанието не винаги е нещо лошо.

Среща Номер 2

Мотото за втората среща е: Обменяйте с мярка. Идеята на обменянето е, че има нещо, което искаш да представиш, което показва какъв си. И ще има нещо, което ще получиш обратно. Може да е поема, която баба ти е написала – така всъщност споделяш част от себе си. Често когато се "представиш" на човека, с когото си излязъл, те също ще бъдат по-склонни да споделят.

Говори с мяра и не преувеличавай. Да, искаш да се представиш по най-блестящия начин пред гаджето, но бъди умерен. Иска ти се да блеснеш пред нея като й цитираш (немския философ) Ницше или (рапъра) Кени Уест? Е, не се престаравай.

Среща номер 3

Третата среща е да видиш дали е истинско. След като сте имали чудесна първа среща, след като сте имали чудесна втора среща – не искате да си прекарате времето само в срещи. Не искаш да прекараш 5 месеца с някого и... да откриеш, че не си пасвате.

Това е защото, около третата среща, е време да покажете на човека, с когото се срещате, своите навици и чудатости. Оставяте още малко от тях да бъдат забелязани, защото не искате да ги криете. Това е все пак есенцията на вашето Аз. И така, искате да разберете за 10-12 дни дали тя/той би живял/а с приумиците ви, за да знаете дали да продължите. Освен това, вашите навици не са нещо, което може да криете. Не може да скриете, че зелето ви кара да образувате газове.

Накрая

Всички тези идеи трябва да бъдат свързани с мястото, където ще заведете човека, с когото имате среща. Не става дума само за това какво си мислите или какво казвате.

Например, когато показвате най-добрата си част – ако сте добър играч на кегли, ще прекарате срещата в боулинг клуб, където ще бъдете уверени и силни. Знаете, че това е място, където ще се чувствате сигурни в себе си. Ако не сте яли суши преди, първата ви среща не трябва да е в суши-ресторант. Искате да бъдете на място, където хората ви познават, чувствате се уверени. Затова искате да покажете тази идея в цялата вечер.

И не забравяйте – всеки девет от десет случая!

Коментирай