Мода

Офис облеклото

27.09.2006г. / 22 08ч.
Аз жената
Офис облеклото

Работейки в офис е необходимо да спазваме някои общоприети правила, свързани с начина ни на обличане. Това се налага от една страна, за да не изглеждаме смешно в очите на околните и от друга, за да повдигне самочувствието ни и да ни придаде увереност през целия ден.

1. Бъди умерена. В офиса не е подходящо нищо крайно – ярките цветове, силно изрязаните деколтета, ултра късите поли, силно набиващите се бижута, прозрачните блузи и т.н.

2. Не всичко, което е модерно за сезона е подходящо за офиса. Когато тръгвате на пазар изберете дреха, която ще отива на останалите в гардероба, а не такава за която е необходимо да обзаведете гардероба си отново.

3. Ако не можеш да избереш какъв костюм да облечеш за важната среща, избери черният – той винаги е стилен и модерен.

4. В гардероба отдели място за няколко класически бели блузи с дълъг ръкав, които смело можеш да комбинираш с различни поли, панталони, сака и жилетки.

5. Не е необходимо в гардероба ти да има само дрехи от последния хит на сезона. В повечето случаи те не ти отиват на линията, не ти подхождат на възрастта или пък просто не ги намираш за комфортни. И вместо да придадат ново звучене в елегантния ти стил на обличане, ще изглеждаш натруфена и не на място.

6. Не забравяй да експериментираш. Това, че работиш в офис не значи, че трябва да си купуваш еднотипни дрехи от едни и същи магазини. Ако обичаш строгите класически костюми, заложи на аксесоарите – шаловете най-вече от лека естествена материя, семплите бижута и изисканите чанти.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Веселина ( преди 11 години )
Всичко горепосочено е така.Бих добавила още офис облеклото трябва да е съобразено с индивидуалните особености
отговор Сигнализирай за неуместен коментар