Интимно

Избери си мъж навръх Нова година

02.01.2008г. / 11 00ч.
Аз жената
Избери си мъж навръх Нова година

Новогодишната нощ, мили мой, по нищо не прилича на Коледната нощ. Мога веднага да ви кажа няколко много отличителни белега, по които се различават.

Ако си женен, това значи, че Коледа задължително трябва да прекараш с жена си, а Нова година спокойно може да си дежурен в службата т. е. да си с любовницата. Ако си ерген, то тогава Коледа задължително се прибираш при родителите си, дори те да са на 500 километра, а Нова година може да си с гаджето. Ако все още не искаш да се жениш, то тогава в никакъв случай не трябва да каниш приятелката си да прекара Коледа с вашите, а още по-малко да се навиваш да отидеш при нейните родители. Който го е направил, помнете ми думата, е пътник, с една дума бракуван. А мъжете трябва да поживеят добре, преди да поемат подобни безразсъдства т. е. поне до към 35 години. После сами се набутват при сиренцето в капана и нямат нищо против да си стоят там и да си гризкат необезпокоявани от никого, докато разбира се не им писне.

И понеже сте ми много симпатични, затова споделям с вас тези основни жизнено важни мъжки правила. И да не пропусна да кажа, че съм и безгранично добър към вас и затова съм склонен да ви дам една бърза рецепта за Новогодишната нощ.

Например, ако сегашното ви гадже е отказало да дойде на Коледа при вашите, а на вас ви се е паднал годеж, то това е сигурен белег, че трябва спешно да си намерите ново гадже, склонно към подобна авантюра. В никакъв случай не си поставяйте планове максимум да речем до лятото да го склоните към брак. От мен да го знаете - по-лесно се склонява към проституция, отколкото към брак. Ако не е бил готов да се срещне очи в очи с опасността т. е. с тъщата все още няма достатъчно смелост да прекрачи прага и на църквата. Ако спешно ви се омъжва, обаче, то тогава трябва да смените тактиката и съответно да намерите някой по-навит. Най-добре се ориентирайте към някой над 30-35 години, както ви споменах, защото по последни проучвания това е възрастта, в която мъжете са най-склонни да поемат подобни неразумни действия. Ако не сте безкрайно на зор и ужасно отчаяни, не ви съветвам да пробвате и с мъже между 40 и 45 години, защото пък тогава те са във втория си пубертет и съответно отново не са много надеждни за целта. Но си отваряйте широко очите – винаги може да намерите щастливи изключения. Дори може да намерите някой хубавец като мен и под заветната 33 годишна възраст, който да е съвестен, сериозен и прочие, какъвто на вас предполагам ви трябва. Та мисълта ми е, че Новогодишната нощ е изключително важна нощ за всички мадами, на които на Коледа им се е паднал късмет с ключовите думи годеж, сватба и твърдо са решили да направят всичко възможно да го сбъднат.

Стъпка номер 1 – Барнете се добре за Новогодишния купон – не нещо претруфено, бе нещо семпло, ама така гледайте да е секси. Особено бельото – нали знаете, никога не се знае знае ли се.

Стъпка номер 2 – В никакъв случай не се навивайте да отидете на купон с ненадеждния, отидете на лов за нов, по-елитен екземпляр.

Стъпка номер 3 – Още с влизането огледайте бойното поле и за да няма разочарования още на първо четене, то, затова ви препоръчвам да изберете такова място, да посрещнете Нова година където да има максимално много мъже (нали това търсите).

Стъпка номер 4 – След като сте фиксирали потенциалния подходящ екземпляр, то проучете го издалечко дали става и дали отговаря на критериите ви... работа, интереси и каквото там ви интересува. Предполагам, че държите да е богатичък, позагледайте го носи ли часовник, какъв му е мобилният, знаете ги вие тея тънкости, не се правете на света вода ненапита.

Стъпка номер 5 – Разговор. Намерете си повод за запознанство, ако не се познавате. Нова година е прекрасна тема за разговор, а още по прекрасен повод за запознанство. Предполагам порядъчно сте се нагълтали с романтични филмчета по Коледа и спокойно може да ги изпробвате как работят на практика. Ама преди да почнете, моля ви, все пак проверете дали пък въпросният тип не е някакъв прозаик, който единствено бихте могли да омаете с мерки и теглилки. Е, на някой пък точно такива им трябват. Жени всякакви!

Стъпка номер 6 – до тук ли бяхме стигнали? Сега сте изцяло вие на ход. Мъжете по празници са склонни на безумства, дори да слушат за знак на съдбата, за щастлива звезда и след един бурен и незабравим секс, та бил той и в тоалетната на заведението, биха могли да се влюбят безумно във вас.

Стъпка номер 7 – Бъдете сигурни, че сте си разменили координатите и ако смятате, че трофеят си струва, ако не ви се обади до Ивановден, то намерете някой приятел състудент Йордан и замъкнете избраника на имен ден. Да се надяваме, че хормоните са си свършили добре работата и вече ще е достатъчно влюбен, та поне да запомни името ви. Да не мислите, че е лесно – това си е равносилно на героизъм.

Стъпка номер 8 – Флирт, секс, флирт, секс. Правете му масажи на свещи, сметана, ягоди, шампанско и т. н. не мога да ви мисля, но определено сте по-добри специалистки в ухажването, колкото и да очаквате това от нас. А не забравяйте да му подарите пуловер – много трогателно, мъжете кълвем на пуловери. Щото сме си и малко сметкаджии, ако скъсаме, ще трябва да разкараме и готиния пуловер.

Стъпка номер 9 – Вече се предполага, че сте го подлудили и е безумно влюбен във вас – подарява ви плюшени мечета, води ви на кино, на ресторант, запознал ви е с приятелите си и за св. Валентин нищо чудно да ви подари и пръстен.

Стъпка номер 10 – Остава само да го запознаете с Вашите и лятото да се стягате за сватба.

После пак кажете, че не съм пич, който да ви сподели от кухнята как един непознат жабок в Новогодишната нощ на свети Валентин вече може да е влюбен принц, а на Великден да е готов да бъде ваш за цял живот.

Който си го може, може си го. Дерзайте, вие сте на ход, пък после да споделите и да не забравите да почерпите за сватбата.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Деница ( преди 11 години )
поздравления! най-сетне да чуя едно мъжко мнение. малко са мъжете, които толкова открито разкриват намеренията си. надявам се на още...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Paloma ( преди 11 години )
Donyakade e hubavo napisano, no ne mi haresva tazi duma.Zashto ya upotrebyavate. Vyarno, simvolichno, no tazi duma oznachava ot pamtiveka nezakonno dete. Po-dobre bi zvuchalo naprimer, che si golyam mazhkar, ili oshte po-dobre, che si edin macho. Da, tova e nai-pravilnata duma- macho./MA4O/. E, dano nyakoi si vzeme pouka ot tvoite saveti. Cheta i mi se struva, che ne sa za prenebregvane. No tova ne zavisi samo ot tyah, po-vazhnoto e ako damata e umna, inteligentna, dobra i chistoplatna. I oshte mnogo neshta sa vazhni, osven tvoite saveti.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
stefi ( преди 11 години )
Bravo;-) mnogo se smqh. Eh, malko prez sylzi, no si e taka... Izklju4itelno tynyk humor, pozdrawleniq za awtora. Samo, ako pozwoli, edna poprawka. Te myjete samo do sex stigat we4e i za drugoto ne mislqt. Napi6ete kak da osy6testwim na praktika rawenstwoto sex=love=)marrige.... Ili otgoworete na wyprosa, zasto nie jenite winagi se 4ustwame precakani, kogato stignem samo do to4ka 1. A, moge bi imam idiotski razsyjdeniq za 25 god.jena, koqto iska da obi4a i taka da prawi sex???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар