За дома

Вкусен букет

11.03.2008г. / 07 50ч.
Вергиния Генова
Вкусен букет

Най-вкусния и интересен букет, който получи екипът на “Аз жената” за своя 6-ти рожден ден беше от г-жа Юлия Пенева и няма как да не споделя с вас нейната прекрасна идея, която ни изуми, възхити и събра всички около масата.

Разбира се имаше и много други прекрасни букети, за които сърдечно благодарим, но като любители на пролетта и на ягодите, този не можа да остане незабелязан и не изяден.

За съжаление не разпитах как точно е направен, а и бях много заета с хапването, така че пропуснах да обърна внимание на детайлите и описанието може да не е съвсем точно, но експериментирайте, със сигурност ефектът ще е зашеметяващ.

Въпреки суматохата забелязах, че букетът всъщност е композиран върху едно тревно квадратче – навярно се сещате, продават се в цветарските магазини и в тези за сувенири и са изключително популярни по Великден. Това са малки квадрати изкуствена трева. Та въпросното пластмасово каре се огъва и захваща в четирите краища. За по-голяма стабилност г-жа Юлия Пенева беше използвала голяма стъклена чаша със столче – за дръжка на букета и стабилност на плодовете. Както се досещате, най-важното е да направите и оформите зелената топка и в празнините между изкуствените тревички да сложите големи, червени ягодки. След което с предпочитана хартия за цветя опаковате вкусния букет и очаровате получателя.

Голямо благодаря за изобретателността на г-жа Юлия Пенева от името на целия екип.

Жестът беше много, много мил, а ягодите много, много вкусни.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
borovinka ( преди 11 години )
За моя годеж ми подариха букет в кошничка в пурпурен цвят.Когато се загледах какво е,се изумих!Оказа се малка зелка,напръскана с брокат и блестящ спрей!Беше много красива,даже си я занесох на работното място за украса.Много хора й се чудеха и възхищаваха.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
geri ( преди 11 години )
зълва ми , пък е цветарка, и прави страхотни букети/естествено само за семейството/ от марули , репички, от малките доматчета/ мисля , че се казваха чери?!/, и т.н. Правила е ,и огромни плодови кошници...мммм...настина вкусни букети...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време