Интимно

Любовта е нещо, което те намира само

11.07.2008г. / 11 15ч.
Аз жената
Любовта е нещо, което те намира само

Животът ни е низ от избори. Винаги между половете е имало разногласия, но може би в това е смисълът. Човек се ражда с вроденото право на свобода. Свободата, която имаме изисква и разум, за да не се превърне в свободия. Според това дали избираме правилната посока се определя начинът ни на живот. Чрез действията ни и решенията които правим, представяме себе си като личности пред заобикалящия ни свят и пред самите нас.

Моят живот е такъв, какъвто сама съм го изградила. Избирам шоколадовия сладолед, както и зеления цвят. Имам собствено мнение по всички въпроси и отстоявам мненията и убежденията си.

Свободата дава възможност на всяка жена да избере мъжа до себе си, както и самотата си. Ние – жените лавираме през мъжките сърца, докато не открием това, което да тупти еднакво с нашето.

Често използван, но според мен неправилен е изразът – “търся си приятел” . Можеш да търсиш партньор за секс или просто за убиване на времето, но не и ако говорим за любов. Тогава нещата не се свеждат до “търсене”, защото любовта е нещо, което те намира само точно тогава, когато най-малко очакваш.

“Сексът и градът” е не просто сериал за живота на съвременните жени, той е много повече, стига да се замислиш. Четирите дами в него притежават качествата и недостатъците на всяка една жена.

Не смятам, че мъжът до една жена е водеща фигура в живота й, а просто е подкрепа и обект на чувства от нейна страна, а за всяка една от нас всичко останало е в зависимост от това какво друго очакваме и ни е нужно.

Вълци. Това са повечето от тях. Хишници, които са готови да направят всичко, за да вкарат в леглото си дамата привлякла вниманието им. Понякога в стремежа си са много убедителни, но не достатъчно. Жената трябва да умее да отказва и отстоява твърдо решенията си и да преценява правилно вълка или човека срещу нея.

Аз май много се поувлякох, а мога да продължа да пиша с часове за уникалността и изяществото на женския пол и за това, как всяка себеуважаваща се дама трябва да “си знае цената” (не говоря за материалното), да познава себе си и да има принципи.

Размислите си ще завърша с три реплики на Кари в които има много истина:

1. “As we drive along this road called life, occasionally a gal will find herself a little lost. And when that happens, I guess she has to let go of the coulda, shoulda, woulda, buckle up and just keep going”.

2. “So many roads. So many detours. So many choices. So many mistakes”.

3. “When real people fall down in life, they get right back up and keep walking”.

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.

* * *

* * * От конкурса Жените, сексът и градът


Да бъда ли с открито сърце, или не!
Рискът да изтъкнеш различието си
Жени в големия град
Харизматичния
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Павлина ( преди 11 години )
Я се стегни!Воля!Как така ще позволиш да се подиграват с теб.Ти си човешко същество, а не кукла.Секс може да си намери навсякъде,защо е нужно да си играе с нечии чувства?!Бъди силна.Трябва да осъзнаеш, че човек,който не те уважава и не зачита чувствата ти и най-лошото - не отвръща на тях просто не те заслужава.Света е пълен с прекрасни мъже, които ще обикнеш и те теб също.Не пропилявай времето си с безсмислена връзка!Огледай се за нова любов!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimno ( преди 11 години )
Saglasna sam 4e lubovta te namira sama ba4e ne sqkoga 4oveka do teb moje da osaznae 4e ti go obi4a6 i po4va da te naranqva az hodeh s1 om4e 2 meseca i be6e s men samo za da spi s men i da me ostavi sega pak sam s nego za6toto go OBI4AM no toi e ne 4ustva ni6to kam men kajete kakvo da prava ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Павлина ( преди 11 години )
1.Докато пътуваме сами по пътя наречен живот, понякога глезлата(лиглата) ще открие себе си малко изгубена.И когато това се случи, предполагам, че тя ще остави лигавщините, ще се прегърби и просто ще продължи да върви.2.Толкова много пътища.Толкова много отклонения.Толкова много избори(решения).Толкова много грешки.3.Когато истинските хора паднат в живота си, те се изправят отново и продължават да вървят.Така ги тълкувам аз.Някой думи не са с прякото си значение, но за мен това е смисъла в тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Дона ( преди 11 години )
А няма ли все пак да преведете репликите. Хубаво, че знаете английски, ама сайта е български!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Марияна ( преди 11 години )
Айде нека не забравяме,че живеем в БЪЛГАРИЯ писането на български е желателно.Пък и не всички владеем чужди езици.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар