Бременност

София Вергара ще има бебе от сурогатна майка

40-годишната актриса избрала този вариант, за да не развали фигурата си

14.03.2013г. / 09 01ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди няколко седмици светските хроникьори бяха неприятно изненадани от липсата на очарователната София Вергара на церемонията на „Оскар“-ите. Красивата актриса, която обикновено не пропуска случай да се покаже на подобен род събития не присъства нито на наградите, нито на някое от пищните партита след тях. Като възможна причина се смяташе, че е била болна по това време. Но нови слухове предлагат съвсем различна версия – че е била в болница заедно със сурогатна майка, която износва бебето й.

Свързани статии

Според „Нешънъл Инкуайърър“ 40-годишната София Вергара и 37-годишния й годеник Ник Лоеб решили да имат дете, ползвайки услугите на сурогатна майка, което се смята за абсолютно нормално в шоубизнеса в наши дни. Източниците на изданието твърдят, че основната мотивация за тяхното решение е, че Ник не иска фигурата на прелестната София или пък нейната кариера да бъде застрашена от бременност.

Три дни преди церемонията на Оскарите, София и Ник изпитали огромен страх да не би сурогатната майка да направи спонтанен аборт и това била причината да отидат в болница, където ги задържали няколко дни. Но в крайна сметка източниците на изданието твърдят, че бебето и сурогатната майка са добре, а София и годеникът й – безумно щастливи, че ще имат бебе.

Коментирай