Бременност

Еван Рейчъл Ууд: „Не на панталоните за бременни“

Бременната актриса предпочита за удобство роклите

24.04.2013г. / 17 55ч.
Нина Иванова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

25-годишната актриса Еван Рейчъл Ууд и съпругът й Джейми Бел скоро ще станат щастливи родители за пръв път. Откакто призна пред медиите за бременността си, звездата е в полезрението на повечето таблоиди. Почитателите й, а и критиците й обаче не могат да скрият възхищението си от нейната страхотна форма, в която се поддържа, макар и в напреднала бременност.

Свързани статии

Само преди дни актрисата сподели, че бременността я е променила неузнаваемо, като най-вече в усещането спрямо останалите хора и света като цяло. „Знаете ли, бременността те променя толкова, че започваш да виждаш света по друг начин – да усещаш и разбираш хората по нов начин. Всичките ти сетива сякаш полудяват, и то изведнъж.“

Красивата Еван не скрива пред US Weekly своята неприязън към иначе удобните панталони за бременни, които повечето жени носят, особено в последните седмици преди раждането. Но звездата споделя, че тя изобщо не ги харесва и не ги носи, но за сметка на това чувства комфорт, облечена в по-широки рокли. „От началото на бременността си имам от онези широки панталони за бременни, но щом ги видях, казах: О, не! Така че, нося само рокли, не и панталони. Тях ги изхвърлих през прозореца“.

Перфектната си форма актрисата поддържа с йога за бременни и си прави разходки по 5 пъти на ден.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Жена ( преди 8 години )
Панталоните въобще не са удобни за жените! Панталоните са МЪЖКА ДРЕХА! Да сте виждали мъже в рокли и поли? Това ще бъде ли според вас приятна гледка? Едва ли! Жените трябва да носят само поли и рокли,а мъжете,само панталони!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време