Бременност

Най-сладките начини да му кажете, че сте бременна

Най-важният миг в живота ви

31.05.2013г. / 15 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Научили сте най-страхотната новина, за която сте мечтали – че очаквате бебе! Все още не сте споделили с половинката си и се чудите как да му го кажете, така че това да е най-върховният миг в живота му! Има хиляди сладки варианти и който и да изберете, със сигурност ще го зарадвате безкрайно. Ето няколко забавни и романтични варианти:

Подарете му шушулка от грах, сложете я в дланта му и кажете, че вашето бебенце в корема е голямо точно колкото тази шушулчица. Няма как да не се разтопи...

Пъзел "Baby on Board". Подарете му пъзел и го помолете да го сглоби. Резултатът е, че очаква бебе! Честито и каква опулена физиономия, а?

Снимайте теста си за бременност с двете яркочервени чертички и му пратете снимката като MMS, и само чакайте позвъняване или пък да ви цъфне на вратата!

Сладко щастие! Сладка и оригинална идея е да му кажете, че сте бременна, като приготвите вкусна курабийка с розова глазура, а със сини буквички отгоре напишете „Ще ставаш татко“.

Подарете му книга „Наръчник на най-добрия татко", целунете го и му кажете, че има 9 месеца да я научи наизуст!

"Ти си виновен!" Напишете му писмо, на което от едната страна пише „Ти си виновен“, а от другата: „Честито! Плувците ти са се справили добре. След 9 месеца ще грабнеш купата!“

Свързани статии

Баба знае най-добре. Ако от дълго време се опитвате да имате бебе и досадните ви баби само ви подмятат „Хайде, де, няма ли бебе“, въпрос, който мразите, само изчакайте пак да ви попитат пред него. В този момент се ухилете и кажете „Да“.

Ако вече имате детенце, включете го в сладкия план да изненадаме татко. Посрещнете го от работа, а детенцето да държи в ръчичка положителния тест за бременност. Каква изненада само!

Отново предложение, ако вече имате детенце, да му направите тениска по поръчка, на която пише „Ще си имам братче/сестриче!“

Вашият гинеколог е потвърдил съмненията ви, че сте бременна и вече имате първата снимка на бебенцето-точица. Зарадвайте любимия, като сервирате вечеря, а под похлупака на чинията се крие първата снимка на неговото дете!

Изчислете приблизително през кой месец се очаква да родите и купете ваучер за детски стоки, на който пише, че трябва да се ползва през декември 2013 г. например. :-)

Коментирай