Бременност

Деси Банова потвърди, че са избрали име на бебето

Бременната годеница на Росен Плевнелиев още крие името от суеверие

04.06.2018г. / 14 14ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Телевизионната водеща Деси Банова, която очаква дете от президента Росен Плевнелиев (2012-2017) потвърди в предаването на Гала, че са избрали име за бебето. Красивата синоптичка обаче отказа да назове избраното име поради суеверие, като само издаде, че нямало да бъде кръстено на баща си Росен.

Деси Банова допълни още, че ще добави фамилията на Росен Плевнелиев към своята с тире, след като се оженят.

На въпроса как усеща бременността и дали е наддала, Банова отговори:

„Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене.“

Деси Банова има дъщеричка от предишния си брак, която много се радвала, че ще си има братче.

„Йоана ми каза: „Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече“, разказа Деси Банова.

Деси Банова и Росен Плевнелиев разкриха своята любов пред медиите през месец октомври 2017 г. Тогава стана ясно, че няколко месеца по-рано двамата присъствали на едно и също събитие, където се харесали и започнали да общуват. Преди време чаровната Банова сподели, че е получила романтично предложение за брак от Росен Плевнелиев, по време на едно от пътуванията им до красивата Виена.

Коментирай