Мода

Изкуствени мигли с камъни и кристали

22.02.2012г. / 15 44ч.
Нина Иванова
Изкуствени мигли с камъни и кристали

Както във всеки друг аспект от модните аксесоари, така и в грима следват ексцентрични тенденции, по които полудяват всички жени. Днес един от най-важните акценти в макиажа са очите и тяхното подчертаване. Дамите, които жадуват да са с магнетичен и приковаващ поглед, най-често прибягват до използване на изкуствени мигли.

Фалшивите мигли са безспорен хит в грима през последните години, най-вече защото могат да се сложат лесно, достъпни са във всички козметични магазини и не са прекалено скъпи за средния потребител.

За да сте в крак с тенденциите и да впечатлите останалите, вече не е достатъчно да си сложите дълги, извити до безкрайност мигли. Необходимо е да изберете такива изкуствени мигли, които да са по-нестандартни от другите. Модерни например са миглите с камъни по тях, кристали (но те са по-скъпи), оцветените мигли в края на миглата с някакъв ярък цвят или пък оцветени в няколко нюанса.

Ефектни изкуствени мигли може да намерите в по-големите магазини за козметика, като цените им варират в зависимост от марката. Качествени и красиви мигли може да си купите и за 8 до 20 лева.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
14 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 11 години )
Grozen aksesuar ! Ne smyatam, 4e v normalnia jivot tozi aksesuar izglejda privlekatelno ili pak sexy.Po skoro kato za niakoy travestit pokray ministerstvoto na zemedelieto...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар