Мода

Геометрични прически в Седмицата на модата в Париж

05.03.2012г. / 15 33ч.
Аз жената
Геометрични прически в Седмицата на модата в Париж

Седмицата на модата в Париж минава под знака на съчетанието между женственост и провокация. И както всяка поредна година Антъни Вакарело представи уникално шоу във френската столица – Cite de la Mode et du Design (В центъра на модата, фр.), а екипът на Антъни Търнър и L`Oreal Professionnel се погрижи за косите на моделите. Сред гостите беше и митичната бивша главна редакторка на френския Vogue – Карин Ротфелд.

Шоуто на Антъни Вакарело, представящо моделите за есен-зима 2012-2013 потопи публиката в студена атмосфера, дължаща се на много лед и специална машина за сняг. Топмоделът Карли Клос дефилира по подиума в синьо, което изглеждаше почти черно сред загадъчните светлини. Като истински майстор на иглата Антъни Вакарело успя да смеси мъжки и женски стилове, постигайки едновременно провокация и убийствена елегантност.

Обувките на Джузепе Дзаноти допълниха модните творения, внушавайки на всички, че есен-зима 2012-2013 ще бъде сезонът на силните жени, които знаят какво искат. Цветовете са искрящосиньо, изумруденозелено, блестящо ламе. „Постарахме се да спазим изискванията на Вакарело за милирати силует – каза фризьорът Антъни Търнър. – Прическите бяха геометрични, но не сме правили компромис с женствеността, която е на почит този сезон. Възелът в косата е изключително актуален. За гладкостта на косъма се доверяваме на Mythic Oil. За добра структура на прическата и обем използвам серията Tecni.art.“

Прочетете още:

Коментирай