Мода

Топ 5 на най-сексапилните жени за 2012

09.07.2012г. / 09 48ч.
Снежана Проданова
Топ 5 на най-сексапилните жени за 2012

Знаете ли кои са най-сексапилните жени за 2012-а година? Дамите със самочувствие, разбира се! Не е важно дали сте с най-перфектно оформеното тяло или изписани черти на лицето, а дали стъпвате с грация, сякаш сте богиня. Това е, което всъщност привлича мъжете – женското самочувствие.

Според американския сайт askmen.com ето кои са най-прекрасните жени за годината:

1. София Вергара – Щом стане въпрос за ослепителни колумбийки, напоследък никоя друга, освен София Вергара, не заслужава вниманието ни. Звездата от сериала „Модерно семейство“ не се притеснява да показва дълбоки деколтета из интернет пространството, а ние можем само да завиждаме на колегата й и съпруг в сериала Ед О’Нийл. И наравно с очевидните си предимства, Вергара е много забавна и остроумна жена. Може и да не вярвате, но тя е майка на 20-годишен син.

2. Кейт Ъптън – Със своето изваяно тяло и младежкия си чар не е чудно, че Кейт Ъптън бе призната за най-сексапилната жена в бански костюм в света през 2011. Дори клипчето, на което танцува дъги (dougie) по време на мач, спечели огромна популярност. Ако е способна да накара най-глупавия танц да изглежда секси, то представете си какво още може.

3. Рууни Мара – Може би е допринесла за популярността на Facebook с участието си във филма Социалната мрежа (The Social Network), но когато Дейвид Финчер я избра за главна роля в адаптацията си на романът бестселър „Момичето с татуировка на дракон“, всички се запитаха „Коя е тя?“ Симпатичната, непретенциозна брюнетка трябваше да премине през пълна промяна, за да се превъплъти в Лизбет Саландер и да се отдаде напълно на предизвикателната роля. Когато излезе постерът на филма, на който Даниел Крег е прегърнал с една ръка голата до кръста и обсипана с пиърсинги Руни Мара, пънкарите официално откриха новата си любимка. Усилията на Мара се оправдаха, като се има предвид, че ролята й донесе номинация за „Оскар“.

4. Миранда Кър – През 2011 дългогодишният модел на Виктория Сикретс от Австралия има честта да представи най-скъпият им (2,5 млн. $) сутиен. Невероятно чаровната австралийка спечели сърцето на Орландо Блум и те не стига, че са вече женени, но и през 2011 им се роди момченце. Бременността обаче не попречи на Миранда да остане пленителна, както преди.

5. Ники Минаж – Ако обичате знаменитости, които са уникални, но не в стил Лейди Гага, то тогава Ники Минаж е точно по ваш вкус. При други обстоятелства бихме ви препоръчали да бягате от жени с много криле, високо его и странен вкус за мода, но тази мадама се е насочила упорито към световните музикални класации Топ 99. Всички от Риана до Дрейк са работили с нея и неслучайно – не всеки ден можеш да срещнеш жена, която да рапира като нея.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай