Мода

Тегне ли проклятие върху сватбените рокли на Карл Лагерфелд?

Кийра Найтли се чуди дали да облече сватбена рокля от „Шанел“

20.11.2012г. / 13 35ч.
Аз жената
Снимка: архив Reuters

Снимка: архив Reuters

Свързани статии

През май холивудската звезда Кийра Найтли получи предложение от любимия си – музикантът Джеймс Райтън за брак. Актрисата все още не е избрала сватбената си рокля, въпреки, че мнозина сочат Карл Лагерфелд за нейн дизайнер-фаворит. Сред другите имена са Валентино, Ердем и Шанел, в чийто дрехи тя неведнъж се е появявала на много бляскави събития.

Самият Карл Лагерфелд споделя в интервю за „Грация“, че има сериозни колебания дали той да бъде сватбеният дизайнер на известната актриса

„Много обичам Кийра и с удоволствие ще направя това, което тя иска. Въпреки това, не се препоръчвам за дизайнер на сватбени рокли – всички след това се развеждат“.

Това е своеобразно проклятие, тегнещо над сватбената мода на „Шанел“.

Сватбата наближава, а булката още не е взела решение. За избора на рокля несъмнено ще повлияят ролите, в които тя е участвала – не са много актрисите, които са обличали толкова пищни и женствени тоалети.

„Ако говорим за моите любими рокли, с които съм играла в киното, тази, която никога няма да забравя е зелената рокля от филма „Изкупление“ – дело на дизайнера Жаклин Дюран и кафявата от „Гордост и предразсъдъци“ – моето вечно вдъхновение!

Коментирай