Мода

Как да станем по-пролетни?

Грим, обувки, прически и дрехи – кое как?

03.04.2013г. / 11 51ч.
Петя Зефирова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

На теория вече е пролет, но тепърва предстои истинското величествено пристигане на хубавото време, зеленината, веселите птички, цъфналите цветя, търчащите деца... Вече не отива да се носим по улиците с тежки палта, дебели панталони и като цяло – 5-6 ката дрехи. Не подценявайте коварната промяна на времето, защото може много лесно да ви подлъже с високите си температури. Изключваме най-летните дрешки, не забравяме топла горна дреха, лепваме усмивка на уста – ето как да станем по-актуално и модерно пролетни:

Обувките

Последната тенденция в света на обувките са клипсовете. На същия принцип като обеците с клипс, тези дребни аксесоари са способни да превърнат обикновената черна пантофка в обувка, идеална за по-официален случай. Какво по-характерно за пролетта от цветята – закачете по едно изкуствено цветче отляво и отдясно и създайте естествена красота.

Прическата

Махаме вече зимните шапки, но грижата за косата не намалява. Измивайте я с щадящ шампоан и употребявайте качествен балсам за коса. Пуснете я да се вее свободно от вятъра или се възползвайте от прилива на енергия и желанието за промяна, което ни носи пролетта, и я подстрижете късичко.

Дрехите

Свързани статии

Помните ли щампите от есента – шарени, разнообразни, предизвикващи чак насълзяване на очите? Е, все още са актуални, но с помощта на пролетни цветове и различни платове. Пробвайте най-различни комбинации: ярка блузка с чифт светлосини дънки, приятна рокля до коляното, пола с лека блузка. Тази година пастелните цветове ще залеят щандовете, оставете се да завладеят и вашия гардероб.

Гримът

Розово и смарагдовозелено! Красив розов гланц, тъничък пласт руж и нежни зеленикави сенки ще заменят по-тъмните, строги цветове. Не се притеснявайте да експериментирате – няма как да сбъркате. Стига да си носите достатъчно настроение и позитивни мисли, почти всичко ще ви стои добре!

Коментирай