Мода

Ефирните материи – кога да ги носим

Нещо смело и женствено

08.05.2013г. / 08 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тенденциите в пролетно-лятната колекция за 2013 година представят една феерия и нежност. Предимство този сезон ще имат ефирните материи. Дизайнерите и това лято залагат на женствеността. Едно преливане от романтика към сексапил, които поддържат една неповторима тайнственост. Ефирни ризи, поли, потници, туники и рокли. Пълна свобода на това как да ги носим.

Ефирна риза прекрасно се съчетава с къси дънкови панталонки и обувки на платформи. Ако ризата е пъстра може да си позволите да сложите цветен сутиен . Когато е черна заложете на черното бельо или много фин потник. Това правило важи и за ризите в екрю.

Свързани статии

Материите при ефирните дрехи са коприна и полиестер. Десените са разнообразни – цветя, илюзия за мрамор, на точки или пък в изчистени класически цветове.

Ефирните ризи са подходящи както за вечер, така и за свободното време. Когато имате специален повод, добавете към нея пола тип „цигара“ с висока талия. Навийте ръкавите на ризата до лактите. Обувките трябва да са елегантни с не много висок ток. Приберете косата небрежно. Изберете обемен гердан и чанта, която да носите подмишница.

Ефирните туники и рокли са прекрасни, когато морският бриз ги гали. Това означава, че смело може да ги носите като част от вашия аутфит за морето. Върху бански, съчетани стилно с останалите плажни аксесоари.

Важно е да внимавате с ефирните дрехи. Това са капризни материи, които са много фини и чувствителни към неправилно поддържане и към аксесоари, които могат да разкъсат нишките им много лесно. Бъдете предпазливи и попитайте продавач-консултанта как и при каква температура да ги перете.

Снимки: Getty Images

Коментирай