Мода

Звездите от червения килим в целия си блясък и суета

Един незабравим бал

10.05.2013г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди дни, на 6 май 2013 година, червения килим пред Metropolitan Museum обедини певци, актьори, художници, дизайнери и всякакви други креативни личности от шоубизнеса.

Тазгодишният бал на Art Institute Gala с тема "PUNK:. Chaos да Couture" отново беше организиран от Anna Wintour. Пламък от цветове, неповторимост и сексапил. Пънкът не е това, което беше.

Свързани статии

Имаше много флорални мотиви, карета, рошави прически, обувки, които не съвпадат към имиджа. Пълна свобода в името на модата. От една страна бунтарското и израза на свободата, от друга- красота и магия, под които леко се усмихва някакъв акцент от пънка. Трудно е да се определи най-екстравагантния тоалет.

Всички те бяха завладяващи и индивидуални. Подчертаващи чара или представящи ги в напълно нова форма и настроение. И все пак не останаха незабелязани:

Сара Джесика Паркър в рокля на дизайнера Филип Треаци, Бионсе,, бременната Ким Кардашян в една феерия от цветове. Актрисата Ан Хатауей в рокля на Валентино и напълно преобразена, певицата и актриса Майли Сайръс в рокля на Марк Джейкъбс.

Мадона, която отново ни изненада приятно, Кейти Пери в Долче & Габана, Дженифър Лопес и много други разбира се.

Откраднете малко блясък и обаяние, а защо не и някоя идея.


 

 

Снимки: Getty Images

 

Коментирай