Мода

Какъв бански да изберем за лято 2013

Красиви на плажа

16.05.2013г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не остава много време до настъпването на астрономическото лято. Топлите фронтове, които преминаха тази пролет ни подариха няколко дни край морето по- рано от очакваното.

Свързани статии

Тенденциите в банските костюми за лятото никога не са били толкова раздвижени. Дизайнерите ни изненадаха приятно с техните нестандартни, но забележителни модели. Предлагаме ви няколко предложения за нещо ново, с което да изпъкнете под слънчевите лъчи.

Нещо на точки. Лека препратка към бански от модата на 70-те години на миналия век, стилно съчетан с кърпа на главата.

Момичето на Бонд. Красив бански, в по-широки линии и райе, който подчертава женските форми. Не липсват много фини бродерии с мъниста и златни оттенъци. И защото всеки детайл е от значение, добавете и няколко на брой пищни гривни.

Ефирни материи в нетрадиционна комбинация с различни десени. Аксесоарите са шапка с козирка с десен шахматна дъска с флорални мотиви, широка гривна с много пера. Сякаш сме на тропиците.

Красотата на небето оживява върху вас вплетена в топлите цветове на слънцето. Различни десени- райе, точки, аромат на портокали. Аксесоарите са шапка с козирка и много на брой, но фини дървени гривни.

Изобилие от цветове, които леко флиртуват с животинския принт. Експлозия от настроения. Добавете богати на орнаменти висящи златни обеци.

Ефирно парео или пола, с малка чантичка и обемни бижута напомнящи за джунглата. Сложна комбинация от форми, линии, които превръщат всичко в една магия.

Безкрайност... Красота от цветове и нестандартни бижута допълват летния имидж.Всичко това е една препратка към дивия свят. Лятото никога не е било толкова наситено на аромати и богато на цветове. Природата ни кани да се потопим в нея. Плетените кошници си остават един незаменим аксесоар за морските ни дни, които неусетно ще се слеят с нощите.

Снимки: Reuters

Коментирай