Мода

Как „Сексът и градът“ промени погледа ни към модата

Да бъдеш добре облечен, означава да имаш стил и индивидуалност

29.05.2013г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

„Сексът и градът“ промени не само киноиндустрията, но и изведе на показ много от големите имена в модния бранш, промени разбирането на много жени, оставяйки трайна следа в модата.

Свързани статии

Филмът промени мисленето за мъжете, за брака, за връзките, за големия град, за кариерата и за облеклото. Почти всяка една от нас поне веднъж е взела някаква идея от филма, за това как да изглежда по-секси и добре облечена.

Всичко това накара много дами да поискат да променят изцяло визията си. Можем да кажем, че „Сексът и градът“ е едно своеобразно училище за това как трябва да се държи една жена, какви приоритети трябва да следва и как да се облича.

Веднага се появяват противоречиви мнения по този въпрос, дали младите жени получиха добър пример или бяха хвърлени в заблуда. Онази заблуда, която ги подведе, че могат да носят скъпи обувки и дрехи, да бъдат секси, да постигнат успех в кариерата, да са добри съпруги и незаменими любовници.

Manolo Blahnik, Louis Vuitton, Fendi са само част от имената, които повярваха в успеха на сериала, а ние, че модата е женственост, стил, експеримент, една добра инвестиция и известен риск. Припомнете си едни от най-красивите моменти и откраднете малко от техния стил, защото лятото почти е тук.

И тъй като 2013 година е годината на промените, може би вече е време да започнете да гледате на модата и дрехите с други очи. Бъдете секси, бъдете смели. Бъдете малко Кари, Миранда, Саманта, Шарлот, защото това съчетание от тези четири елемента винаги ще е на мода.

Снимки: outnow.ch

Коментирай