Пищността и красотата на обемните бижута и декорациите върху дрехите за лятото на 2013 година са забележителни. Този сезон има голямо разнообразие от цветове, форми, съчетание на различни материали с кристали.

Ако до този момент ви е било трудно да изберете подходящото бижу, вдъхновението от тези снимки ще ви помогне. Магазините за аксесоари предлагат вълшебство за всеки стил и настроение. Магията от модните подиуми достига до нас чрез тях. Триумфират богато избродирани и украсени дрехи.

Още по темата

Царствено излъчване и напомняне за дивото, в цветове, които не сме носили досега. Чисти силуети или леко раздвижени форми. Красиви бижута и апликации върху дрехите добавят деликатно богатство от различни стилове.

От друга страна ефектът на формите настъпва уверено. в плисетата, отново в декорациите и брошките към дрехите. Създава се усещане за илюзия, която като че ли досега не сме виждали. Ефектното и оригинално пресичане на линии и форми, определено отличава дамите, които са избрали да го носят.

Стилът е смел, различен, характерен със своята индивидуалност. Напомня за архитектурни линии, които най-вероятно ще се задържат като идея и в следващите колекции на дизайнерите.

Снимки: Reuters