Мода

Красотата в сватбената визия

За да улесним избора ви на рокля, събрахме едни от най-красивите булчински визии

19.07.2013г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сватбеният ден е един от най-важните в живота на всяка жена (разбира се след този, в който раждат децата си). Такъв ден е дългоочакван, а подготовката е един от най-приятните и запомнящи се моменти. Всяка булка иска да бъде най-красивата. Още от времето, когато е била малко момиченце, знае каква рокля иска да облече.

Свързани статии

За нея всеки детайл е от значение. От бельото до жартиера, всичко трябва да бъде перфектно. Всяка дама, която подготвя своята сватба или вече е минала по този път, знае колко труден е изборът на тоалета. Тоалет, защото той включва в себе си много елементи. Освен това булчинските салони предлагат невероятен избор, а свободата на пазаруване прави възможно това, ние да закупим сватбената си рокля и от чужбина.

Има няколко класически момента като дантелата, перлите, фините бродерии, малките кристали, които всяка от нас добавя към визията си. Разчупихме традициите роклите да бъдат само в бяло, скучни или да изглеждаме в тях като сметанова торта. За да улесним избора ви, събрахме едни от най-красивите булчински визии. Можете да ги разгледате в галерията ни.

Коментирай