Мода

Мода на ресни

Винаги оригинални и никога демоде

02.08.2013г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Модата е съвкупност от акценти. Някои от тях се задържат само в тенденциите за един сезон, а други се наблюдават и в следващите колекции на дизайнерите. Един акцент, който вероятно никога няма да придаде демодиран облик на дрехата или аксесоара са ресните. Те напомнят за бохо стила, но от друга страна придават стил и женственост.

Свързани статии

Откриваме ги при роклите, банските, чантите, обувките и аксесоарите. В различни цветове, от различни материи, те са комбинативни и дори най-скучният имидж може да придобие съвсем различна визия, когато обуем обувки с ресни или добавим стилна кожена чанта отново с ресни.

Как да ги носим?

Разбира се, когато говорим за добър вкус в облеклото и когато казваме, че ще поставим акцент, то той наистина трябва да е такъв. Ако ще обуете обувки с ресни, нека само там бъде акцентът. Понякога не преценяваме и утежняваме аутфита като твърде много наблягаме на детайла. В резултат на което изглеждаме неестетически. Акцента е такъв, именно защото той трябва да привлича погледа към себе си, а не да разсейва и да се размива във визията.

Тук е умело съчетан с геометрични фигури, топли и студени цветове. Както сами забелязвате окото е привлечено от закачливи ресни по обувките. Ако полата или блузата беше също с ресни, би се получило едно ненужно разминаване. Но може да поставите обеци с ресни или гривна.

Когато чантата е кожена, може да я носите през всички сезони. Красива туника или рокля в стил бохо чудесно би се съчетала с такава чанта.

В останалите случай изберете красив бански с ресни, ексцентричен потник с ресни или рокличка. Винаги ще бъдете оригинални, забелязани и никога демоде.

Снимки: Reuters

Коментирай
Здраве и красота