Мода

Виктория Бекъм се качи на невероятно високи токчета!

Модата на първо място, но парите на още по-първо

31.07.2013г. / 16 45ч.
Аз жената
Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Виктория Бекъм е доказателство, че модата е на първо място без значение на обстоятелствата. Популярната дизайнерка се катери близо до Холивуд на много високи токчета, пише британското издание „Сън“. Тя дори качи снимка в профила си в Twitter, на която ясно личи, че е тръгнала на туристическа обиколка извън Лос Анджелис с къса тъмносиня рокличка и сандали на учудващо високи токчета. Виктория Бекъм пише в Twitter: „Толкова е хубаво да се върнеш в Лос Анджелис и да се поразходиш из околностите, а защо не и да се покатериш, кой знае“.

Свързани статии

Пош Спас е една от малкото световни знаменитости, които използват социалната мрежа, за да споделят и лична информация. В профила си в Twitter Виктория често качва свои снимки, правени с телефон зад кулисите, както и снимки на домашните си любимци. Дори е качила снимка от сватбата на родителите си.

Наскоро тя публикува в социалната мрежа някои свои тайни за здрава кожа. Виктория сподели, че също като Кейт Мидълтън е почитателка на кислородните терапии. Пош Спайс се похвали, че ползва терапията на Мадона и че тя е причината кожата на лицето й винаги да изглежда толкова здрава и гладка. „Не съм срещала нещо по-добро от Intraceuticals. Терапията наистина ти помага да изглеждаш по най-добрия възможен начин“, пише Виктория в социалната мрежа.

Коментирай