Мода

Street модата – свобода на изказ

За всеки ли е подходящ този стил?

12.08.2013г. / 14 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Street модата е тази, която събира в себе си свободата, бунтарството, стилът бохо, малката Лолита и всичко, което ни кара да се чувстваме живи. Улиците, колите, тесните тротоари, красотата на архитектурата ни вдъхновяват да изглеждаме по начин, по който едновременно да бъдем стилни, женствени и младежки.

Свързани статии

Високи токчета, сандали с опънати до глезените  копринени чорапи, ефирни рокли и винтидж акцент са само част от Street  Style

За всеки ли е подходящ този стил? Да, стига да ви допада. Винаги може да изглеждате елегантнан и оглеждайки се във витрините на магазините на виждате  Street модата върху себе си.

За тези, които работят в офис знаят, че строгите костюми постепенно отстъпват на красивите комбинации от цветове и десени. Не забравяйте, че това как изглеждате има значение за всяка сделка, която преговаря с бизнес партньорите. Може да не сте облечени в строгостта на черното, сивото и кафявото и пак да впечатлите със стил. 

Изберете стилно сако, пола с по-раздвижена линия, високи сандали и стилна чанта, в не повече от три цвята. Косата приберете на стилен кок на тила и се превърнете в една стилна и успяла дама водена от  Street модата

Бъдете смели  в избора, но никога не бива да изглеждате претрупано. Идеята на тази мода е в свободата на дрехите, които носим. Те трябва  да бъдат не само актуални и удобни, но и да ни отличават, показвайки малка част от нашия вътрешен свят. Някои дами ще бъдат повече Лолита, други ще наблегнат на капсите в аксесоарите. Но всички ние, ще бъдем водени от идеята за добрата визия.

Снимки: Reuters

Коментирай