Мода

Красота и чар в летните шапки

Добрият стил винаги е разпознаваем

24.07.2013г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Това лято ще бъдем шик, защото ще изберем подходящите аксесоари към нашия летен имидж. Независимо дали на вашето Аз отговаря Street модата или предпочитате нещо по-елегантно, винаги има място за красива шапка. Тя може да бъде плетена на една кука, дантелена, сламена, с голяма периферия или с козирка.

Свързани статии

Десените са разнообразни: на точки, райета, с флорални мотиви и геометрични фигури, със златен и сребърен акцент. Освен че ще ви предпазят от слънчевите лъчи, когато са подходящо съчетани с тоалета, ще бъдете забелязана. Добрият стил винаги е разпознаваем.

Шапките придават една женственост, чар и шармантност. Те са подходящи за всеки повод. Може да ги носите на градинско парти, на вечерно лятно парти край басейна или морето, на сватба или кръщене.

Шапките могат да бъдат най-красивото допълнение към морският аутфит и да са в един десен с банския, кошницата и кърпата ви за плаж. Когато сте избрали да носите шапка с голяма периферия, елегантно повдигнете едната й страна и поставете актуална брошка с камъни, перли, цветя. Бомбето е подходящо за парти, за градската среда, а защо не и на плажа.

Разгледайте галерията ни с още интересни предложения. Ако все още не сте избрали вашия модел шапка, сега е моментът да го направите.

Снимка: Reuters

Коментирай