Мода

Красив гердан с панделка

Как да си направим?

13.08.2013г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: stripesandsequins.com

Снимка: stripesandsequins.com

Разхождайки се из търговските центрове попадаме на магазини за аксесоари, в които изборът е голям. Купуваме това, което допада най-много на стила ни или търсим нещо, по-различно и интересно, което да притежаваме само ние. Когато не успеем да намерим подходящото бижу се сещаме, че можем и сами да си го направим.

Свързани статии

Като този красив гердан. Трябват ви само средно широка верижка, панделка (мове да изберете какъвто искате цвят за нея, може да е сатенена или от плюш) и красива брошка. Всички тези материали се предлагат в кинкалериите, а вероятно ги имате и у дома и просто сте забравили за тях.

Започнете да прошнуровате панделката през халките на синджира. Когато стигнете до тази част, която ще завършва на тила завържете панделката стегнато. След това трябва да поставите брошката на избраната от вас страна. Вашият гердан е готов.

В случай, че закупите верижка, която не е свързана като гердан, а краищата й са свободни, оставете по-дълги панделки от двете страни, за да може по този начин да завържете гердана на врата си. Ако панделките са достатъчно дълги може да ползвате вашето бижу и като коланче.

Коментирай