Мода

Как да си направите кецове с брокат?

Лесно като детска игра

05.09.2013г. / 10 44ч.
Михаела Лазарова
Кецове с брокати. Снимка: lovemaegan.com

Кецове с брокати. Снимка: lovemaegan.com

Брокатите са красив акцент, който трябва да носите и през следващите сезони. Ще ги откриете в дрехите, аксесоарите и маникюра. Те винаги носят много настроение и индивидуалност. Затова споделяме с вас тази брокатена идея за кецове с много блясък и магнетичност. Много лесно и бързо ще преобразите старите кецове или обувки.

Свързани статии

Трябват ви брокати – вие избирате цвета, може да са няколко, четка за рисуване и текстилно лепило. Когато работите върху обувки, добре е те да са предварително почистени/изпрани.

Започнете от едната страна на кецовете като нанесете малко количество от лепилото с помощта на четката за рисуване. Докато лепилото все още не е изсъхнало, поръсете брокати върху участъка. Не пестете материал.

Нека се получат красиви кецове, които изглеждат като окъпани в брокати. Така продължете да нанасяте лепило по останалата част на кецовете и поръсвайте със сребърен прашец. Тази креативна техника може да приложите даже върху панталони, дънки, други аксесоари. Забавлявайте се докато създавате изкуство.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
poly ( преди 10 години )