Мода

Фентъзи бижута завладяват пазара

Големите бижута – винаги модерни

01.10.2013г. / 13 02ч.
Вергиния Генова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Големите бижута са винаги актуални и невинаги са скъпи. Можете да си сложите огромно бижу от пластмаса, дървени елементи, дантела, филц, панделки, мъниста... дори от орехови черупки. Без съмнение ще привлечете погледите.

Ако сте го съчетали добре с останалия тоалет дори ще бъде стилно, екстравагантно, запомнящо се. А ако сте си го направили сами или е дизайнерски уникат ще е и единствено.

Свързани статии

Мисълта ми е, че едро бижу невинаги значи скъпо бижу. Даже в 90% от случаите е точно обратното.

Лятото слагаме огромни седефи, миди, пластмаси, а есента съвсем естествено се насочваме към по-меките и по-ярките бижута.

Ако следите женските сайтове ще видите, че мине не мине, горе долу по веднъж на сезон се обяснява как големите бижута все още са на мода. Ами да, на мода са, преди всичко защото са евтини. Не че няма и баснословно скъпи големи бижута.

Масивните диаманти са си масивни диаманти. Те привличат обаче не само възхитени погледи, а и най-долните човешки страсти.

Снимка: Reuters /Това са диаманти и цените им започват от 600 000 долара./

Едрите бижута отиват на всички: на едрите дами (по дефолт), но и на по-дребните, когато са подбрани с вкус, без да са претрупани.

Но при едрите бижута не ти трябва толкова много прецизност, можеш да използваш всевъзможни материали и да експериментираш колкото ти душа иска. Забелязвам, че напоследък модните дизайнери изглежда се вдъхновяват от фентъзитата.

Коментирай
Свободно време