Мода

Есенни тенденции при бельото

Какво бельо ще ви подхожда през студените месеци

05.10.2013г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bra Clinic

Снимка: Bra Clinic

Ето че вече е октомври и трябва да започнем да се замисляме за есенния си гардероб. Всички искаме да сме в крак с модата, но е важно не само какво сме облекли, а и какво сме сложили под дрехите. Както е казал Кристиан Диор: „Няма мода, ако няма добра основа“.

За да изглеждате страхотно в новия си есенен гардероб, трябва да започнете от правилно подбраното бельо. Тук вече са важни не само тенденциите и цветовете, но разбира се и комфортът и подкрепата.

След като вече знаете правилния си размер сутиен, е време и да прегледаме най-горещите модни тенденции при бельото. Салон за бельо Bra Clinic предостави визии на някои от най-актуалните модели бельо за есенния сезон.

Будоар

Дантели, корсети, жартиери, време е да сте секси и съблазнителни. Под дебелите зимни дрехи спокойно може да се крие една страхотно женствена и прелъстителна визия. Ключовото за тази тенденция е да не се страхувате да сте провокативна: жартиерите и високите чорапи са разрешени, а корсетите могат да се носят и като част от визията. Подчертайте извивките си с луксозен сатен и красива дантела.

Вдъхновение от миналото

През последните сезони ретро стилът властва на модния подиум и тази есен не е изключение. Независимо дали сте вдъхновени от графичните шарки на 70-те години или от флоралните мотиви на 50-те, ще можете спокойно да следвате тенденциите и чрез бельото си. Ключовото в случая е да подчертаете извивките си – бикините с висока талия са много актуални и трябва да подберете повдигащи сутиени, които да ви придадат това усещане за ретро разкош.

Бонбонени цветове

Една от може би най-важните тенденции за този сезон са бонбонените цветове и най-вече всички нюанси на розовото. Какво по-хубаво от това да се издокарате в свежи летни цветове под дебелите зимни дрехи – това със сигурност ще ви дава настроение през целия ден. Ако пък розовото не е сред любимите ви цветове, наситеното бонбоненосиньо ще е вашият начин да сте в крак с модата. Цветни, сладки и невинни, тези сутиени ще накарат момичето във вас да подскача от радост.

Вечната класика

Свързани статии

Каквото и да си говорим за модни тенденции, при бельото черното е вечната класика: красиво и женствено, но и адски практично. Изберете модел с дантела за женствено излъчване, а с прилепнали дрехи комбинирайте удобен и гладък t-shirt сутиен, който няма да се вижда. Ако пък ще обличате някоя рокля с по-дълбоко деколте, задължително заложете на plunge вариант с по-изрязани чашки. Както винаги, тъмните нюанси са много модерни за зимата и това е така и при бельото.

В тон с тялото

Бежовото е почти толкова популярно при избора на бельо, колкото и черното. Хубавото на този цвят е, че той се слива с цвета на кожата и сутиенът въобще не се забелязва. Той е невидим дори под полупрозрачни материи, което прави сутиените в телесни цветове много практични. Тъй като този сезон белите дрехи ще са на мода, не забравяйте, че под бели блузи задължително се носи бельо в бежови нюанси!

Снимки: Bra Clinic

Коментирай