Мода

Сива есен – цветни чорапи

По-цветни, по-щастливи

13.10.2013г. / 12 00ч.
Вергиния Генова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Колкото по-сиво, скучно и депресиращо става, толкова повече цвят и сексапил можем да внесем в деня си. Респективно и в ежедневието на другите.

Скучният делови костюм може да стане забавен и весел само със смяната на чорапогащника. Не че ви давам съвет да ходите така по официални срещи, точно обратното – като свърши деловата част от деня само сменете чорапогащника. И вече не сте сухата церберка от офиса, а най-веселото и цветно момиче на вечерта.

Свързани статии

Ярки, провокативни, весели, цветовете определено променят отношението ти към света. Ако не ходите на супер официални срещи, спокойно може да си позволите повече цвят и през деня. 

На пазара може да откриете едноцветни чорапогащници, без излишен блясък. Трябва ви и един шал в същия цвят и имате идеално комплектче – лилаво, синьо, розово…

Ако сте по-смели и фигурата ви го позволява можете да вземете и двуцветни, даже трицветни чорапогащници с ромбове, райета и всякакви други принтове.

Шарените чорапи са за смели момичета – вървят си и с къси панталони и с къса пола, да не забравим високите токчета или платформите.

Е, ако имате прекалено дълги крака, можете да минете и без високи токчета. В този случай не знам дали е подходящо да слагате червен или розов чорапогащник, освен ако не желаете да ви свържат с щъркел или фламинго. Не само децата се подиграват открито, нали знаете! Има от кого да се научат.

Снимка: Reuters

В крайна сметка какво ви пука – важното е да се чувствате добре и да не се притеснявате, че ставате обект на клюки. Пък и тези, които говорят зад гърба ви нека си останат завинаги там, вие гледайте напред и раздавайте усмивки, цвят и смях.

Коментирай
Свободно време