Мода

Как да си направите уникална брошка

Трябват ви парче вълнен плат и ...

16.10.2013г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Брошките са незаменим дамски аксесоар. Тях може да декорирате върху риза, сако, палто, рокля, шал и т. н. Могат да се носят през цялата година и да ви накарат да изглеждате в пъти по-красиви и елегантни. През есенно-зимния сезон са актуални не само брошките с камъни, но и тези от вълнен плат.

С формата на цветя, кръгчета, различни животинки и в разнообразни цветове, вие винаги ще направите добро впечатление, ако имате красива брошка във вашата визия. Днес споделяме с вас една идея за това как бързо и лесно да си направите брошка от вълнен плат. Трябва ви парче плат, ножица, малка безопасна игла, която е за зашиване, игла и конец.

Свързани статии

Вземете плата и започнете да изрязвате кръгчета. Не е необходимо формата да е идеална, а размера на кръгчетата определяте вие. Изрежете едно по-голямо кръгче, което да е основа на брошката. Всяко следващо кръгче плат трябва да бъде с една идея по- малко от предишното, което сте изрязали.

За брошката ще са ви необходими около 5-6 парчета (ако е малка брошка). Започнете да зашивате парчетата плат едно за друго, като зашиването става в средата. След като ги зашиете, остава да прикрепите и безопасната игла също с помощта на игла и конец.

Готово, само за няколко минути си направихте от ненужно парче плат красив аксесоар. Може да залепите тук-там камъчета, пайети или перли.

Снимка: lovemaegan.com

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време