Мода

Хелоуин визия през погледа на модата (галерия)

Влезте в образ елегантно

24.10.2013г. / 12 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Хелоуин напомня все повече за себе си. Ако все още не сте избрали визия, имате още малко време, в което да обмислите всички добри идеи, които ви хрумват.

Някои дами ще заложат на традиционни парти визии за празника, наемайки или купувайки костюм специално за случая.

Други биха искали да бъдат част от някакъв образ, но той повече да напомня за модните подиуми или иначе казано да създадат хелоуин визия през погледа на модата. Като този имидж, част от колекцията на фантастичната Вивиан Уестууд за есен-зима 2013-2014. Красивите дрехи с нестандартен подпис и съчетание, обгърнати от красиви и ярки цветове, сенки, изрисувани като маска на лицето.

Точно от това имате нужда, когато искате да бъдете малко Хелоуин и повече мода. Тюлена пола, вталена блуза в мек тютюнев цвят, цялата от дантела, половинки елегантни обувки на висок ток. Косата е прибрана в плитка, малък кок на тила, а маникюрът е в яркосиньо също като сенките за очи.

Отново в образ. В образа на екзотична птица, може би. Очи, галени от сенки в тюркоаз, които плавно преливат в безкрайното синьо. Бяла основа на лицето, лек розов нюанс на скулите и устните.

Тоалетът е нещо на пайети, цветно, а бижутата са масивни, богати на цветове и камъни. Изобщо, магнетична хелоуин визия.

Ако искате да разгледате още нестандартни предложения за Хелоуин, може да го направите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай