Мода

Мода с флорални мотиви за есен-зима 2013-2014 (галерия)

Как да ги комбинирате?

04.11.2013г. / 15 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Акцентите в модата за есента и зимата на 2013-2014 година ще провокират във вас желанието да бъдете по-красиви и различни от всякога. Освен пепит и каре, специално внимание дизайнерите обърнаха и на флоралните мотиви. Те присъстват в колекциите за есен-зима 2013-2014 на Вивиан Уестууд, Хайди Слиман, Гучи и други.

Въпреки, че те бяха част и от пролетно-лятната колекция, през следващите сезони ще ги откриете отново в дрехите, аксесоарите и красивите бижута.

Свързани статии

Флоралните мотиви правят визията по-изискана и красива. Освен нежни и създаващи настроение, те са и изключително комбинативен десен. Могат да бъдат част от елегантна рокля.

Да са фино избродирани върху прозрачна материя или да се съчетават с други на пръв поглед неприемливи за комбиниране десени като в този имидж например. Визия, типична за стрийт модата. Рокля на цветя, жилетка с различен десен, в случая е на звезди, риза с къс ръкав и с кръгла яка и черна плюшена панделка.

Тази красиво избродирана рокля е част от колекцията на Вивиан Уестууд. Богатството на цветовете на бродерията прави роклята комбинативна за останалата част на аксесоарите, както и за връхната дреха. Обувки в лилаво, прасковено, зелено или връхна дреха в тези цветове, ще бъдат едно красиво и нестандартно завършване на визията.

Разбира се, бежовият цвят, който е основен за роклята, може да бъде съчетан с ботуши или боти в кафяво. Същото важи за палтото, сакото и чантата.

Разгледайте галерията ни с още красиви флорални мотиви върху рокли, връхни дрехи и плетива.

Снимки: Reuters

Коментирай