Мода

Как да освежите любимите си дънки

С красива златна идея

13.11.2013г. / 10 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: honestlywtf.com

Снимка: honestlywtf.com

Ако любимите ви дънки вече са започнали да губят своя блясък, не е нужно да ги изхвърляте. Достатъчни са малко фантазия и няколко добри идеи, които да ги направят по-свежи и красиви. Споделяме една идея за това как да си направите красиви дантелени щампи върху дънки (или панталон, риза, блуза и т. н.).

Свързани статии

Това, което ще ви трябва е златен или сребърен, а може и друг цвят спрей за текстил. Повечето от тях не се нуждаят от някакво специално фиксиране и могат да издържат температура на изпиране от 30 градуса. Такъв спрей може да закупите от книжарниците за художници.

За да постигнете дантеления ефект ще ви трябват подходящи шаблони с дантела, салфетки или малки и фини покривчици с изплетени цветя или други фигури.

Преди да започнете с декорацията върху дънките, пробвайте няколко пъти върху по-голям бял лист хартия. Това ще ви помогне да усетите от какво разстояние да напръскате със спрея, за да се получат красиви форми. След това поставете шаблона върху желаната от вас част на дънките и напръскайте със спрея. Изчакайте да изсъхнат добре.

Коментирай
Свободно време