Мода

Какво говори мъжкото бельо за притежателя му?

Мъжественост или?

11.02.2014г. / 14 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бельото, което един мъж избира, може да ви каже много за личността му. Също както женското бельо е в състояние да възбуди мъжете до полуда или да ги накара да се обърнат на другата страна, така за много жени изборът на боксерки, бели слипове или стегнато спортно бельо може да ги накара или да побягнат презглава, или да се захванат сериозно с човека, чието бельо проучват.

Боксерките са познати още от времето на нашите дядовци и прадядовци. С тази разлика, че едно време са били по-дълги. Но много мъже избират този модел бельо и днес. Дори според продажбите то е най-актуалното и най-купуваното, заради удобството, което създава.

Съществуват много разнообразни модели, разцветки и дизайн. Мъжът, който избира този тип бельо, най-вероятно е много активен, смесица от консервативен и приключенски тип.

Боксерките са меки, удобни, създават комфорт. Подходящи са както за бизнес облекло, така и за ежедневието.

Слиповете също са много популярни, но може би не толкова, колкото боксерките. Те са по-стегнати от тях. Мъжете, които избират слипове, са притежатели на здраво и силно мъжко его. Слиповете са предпочитани още от джентълмени ласкатели, които са способни в леглото, както и от спортни натури, които се гордеят с тялото си.

Свързани статии

Мъжкото атлетично бельо е любимо на мъжете с изключително добре изваяна фигура, мускулесто тяло, които са склонни да дават силна подкрепа на половинките си, обгрижването е в природата им. Ако изберете такъв тип мъж, няма да останете разочаровани.

Мъжкото секси бельо, включително прашки и бельо от копринени платове, сатен – са знак за смелост и изключителна увереност в себе си. Мъжете, които избират подобно бельо са с особено високо самочувствие, както и висока самооценка. Купонджии са, обичат забавленията и авантюрите. Обичат нощния клубен живот, обикновените консервативни дни ги отегчават.

Ако мъжът в живота ви все още носи бели гащи (от най-старомодните), това може да е индикация, че не е пораснал съвсем. Може и да е мил и грижовен човек, който ви обича, но нивото му на мъжественост вероятно е доста ниско. Или поне на възмъжалост. При такъв голям избор в наши дни е грехота да не го зарадвате с някой цветен, разчупен и модерен модел бельо!

Снимки: Reuters, Outnow.ch

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
дтт ( преди 10 години )