Мода

Женственост и красота от Versace за есен-зима 2015 (галерия)

Образът на жената е представен в една различна перспектива

10.07.2015г. / 07 20ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Как си представяте модата за есен-зима 2015? Седмицата на висшата модата в Париж бе открита с много цвят и настроение от модна къща Versace. Донатела Версаче и нейният екип имат специално предложение към дамите за есен-зима 2015.

Образът на жената е представен в една различна перспектива. Колекцията е посветена на силните жени, които успяват да запазят нежната страна в себе си. Колекцията на модния бранд е вдъхновена от флората и фауната на красивите екзотични гори, в които жената-амазонка е властваща и магнетична.

Моделите, облечени в невероятни тоалети, дефилираха върху подиум, постлан с килим от 26 000 орхидеи, подредени под специален стъклен под в невероятно ярки цветове. Истинска експлозия от аромати и настроения. 

Цветовете, които модна къща Versace предлага като водещи за предстоящите сезони са цвят на лавандула, пастелните цветове, пепел от рози, нежносиньо, яркорозово, наситенопортокалово, разбира се всички съчетани с други ярки цветове и акценти.

Характерни за колекцията са мрежестите детайли, корсетите и ефирните рокли. Панделки и флорални мотиви, които са ръчно изработени и ръчно пришивани към материите, както и нежни бродерии. Флоралните мотиви варират от нежни пъпки до пищни цветове в различни форми.

Свързани статии

Друг акцент в колекцията са красивите ленти на косите, които много напомнят за 70-те и стила бохо.

Красиви нимфи преминават по модния подиум, облечени в асиметрични рокли.

Обувките, върху които е добре да акцентирате за есен-зима 2015 година, са високите ботуши с дебел ток и платформа в пастелни цветове и лак.

Нежна, доминираща и обгърната от ярки цветове и ефирни материи. Такъв е образът на жената за следващите сезони. В галерията ни може да разгледате още снимки от дефилето.

Снимки: Reuters

Коментирай