Мода

Какво да облека днес?

Цвят малина с етно мотиви

14.07.2015г. / 07 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Лятото ще бъде подвластно на ярките цветове и етно мотивите.

В рубриката „Какво да облека днес?“ споделяме две визии с много настроение и цвят на малина.

В първото предложение ви представяме една романтична визия съставена от две части. Дълга ефирна пола с цепка и бюстие с лек буфан ръкав. Десенът е изключително интересен защото съчетава в себе си свежестта на малиновия цвят, малко розово и черно, които изобразяват красиви етно мотиви.

Предложение, което може да бъде част от вашата ежедневна визия или за вечер за забавните партита край морето. Обърнете внимание и на прическата. Плитките ще бъдат хит това лято.

Затова, ако имате дълги коси, не пропускайте да си направите венец от плитки, който ще придаде още повече романтика на вашата визия. За подобен имидж подходящи бижута са обемните с елементи от слонова кост.

Във второто предложение ви представяме туника рокля с висока талия и коланче, което се връзва. Ръкавите са дълги, но свободни, а материята е фин памук, вискоза или коприна. Моделът на роклята много напомня за модата през 70-те или по-точно за стила бохо.

Свързани статии

Десенът е отново етно, а ефектът му е подсилен от красивите и пищни метални бижута.

Косите са разпилени, с небрежни морски вълни.

Сексапил, нежност и индивидуалност.

Подходящи аксесоари за тази визия са обемните чанти от велур с ресни, сандалите на платформа или тези, които са на равна подметка и отново с етно акценти в ярки цветове.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Свободно време