Мода

Алберта Ферети с аристократична колекция за лятото на 2016

Злато и флорални мотиви

29.07.2015г. / 07 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook ALBERTA FERRETTI - official page

Снимка: facebook ALBERTA FERRETTI - official page

Златни завеси, тежки кристални полилеи, романтични фрески, сатен, красиви шевици и бални рокли.

Свързани статии

Всичко напомня за 19-ти век и разбира се Париж, където неслучайно преди дни Алберта Ферети представи своята невероятна колекция за пролетта и лятото на 2016 година.

Лимитираната колекция бе представена във френската столица в невероятна къща, построена през далечната 1860 година.

Акомпанимент на пиано, невероятни градини и скитащи из тях приказни модели. Както се вижда, колекцията предполага тоалетите да бъдат показани на грандиозни събития.

Тъй като модата е вдъхновение, няма как да не споделим част от тази аристократична линия, защото не е нужно да чакате до следващото лято, за да заимствате някои от прелестните идеи в нея.

Красивите и дълги бални рокли са богато украсени с флорални мотиви, картини на фрески, златни фини бродерии, дантела, тюл. Шифон в ярки цветове украсен отново от бродерии и фини камъни. Истинска приказка за величия, която ви връща векове назад.

Женственото излъчване е подчертано от красивите прически, напомнящи венец, а деликатният блясък в косите не е забравен.

Талията на роклите е висока, като линията в някои модели е изключително раздвижена. Впечатление правят наситените златни елементи и ефирните материи. Изключително много злато и блясък.

Обеците са обемни, с фини метални орнаменти, разбира се отново в златно, а обувките под формата на сандали на висок ток също носят аристократично настроение.

Снимки: Facebook ALBERTA FERRETTI – official page

Коментирай