Мода

Оригинални идеи за дрехи с щампи

Преобразете есенния гардероб

28.09.2015г. / 12 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: prettylifegirls.com

Снимка: prettylifegirls.com

Щампите и красивите декорации винаги ще заемат важна част при избора ни на облекло. За есенно-зимната мода за 2015 година, те ще са един от водещите елементи, които трябва да добавим в гардероба си.

Няма нужда да влагате средства в закупуването на нови дрехи с оригинални и закачливи щампи, защото ще споделим с вас две лесни идеи, които ще ви помогнат да преобразите гардероба си.

Всичко от което се нуждаете са декорации за текстил, които може да закупите от кинкалериите. Съветваме ви да изберете такива, които се поставят с топла ютия. Ще ги откриете в различни комбинации от материи, десени, форми и цветове.

Направете си оригинална спортна блуза с надпис. Трябват ви няколко букви, тънка памучна кърпа и нагорещена ютия без пара. Изрежете и поставете буквите така, както ви харесва. Поставете ги върху материята, а върху тях сложете кърпата. След това внимателно задръжте за няколко секунди топлата ютия.

Свързани статии

Пригладете няколко пъти леко, като не премахвате кърпата. Оставете за няколко секунди да се охлади материята и готово.

Апликациите с животински образи винаги придават повече настроение на визията ни. Открийте вашите любими декорации и раздвижете класическите жилетки. По желание може да поставите и налакътници в подходящ цвят.

Снимки: prettylifegirls.com;mylittlesecrets.ca

Коментирай
Здраве и красота